Author Topic: Stats ???????  (Read 1965 times)

macacan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 265
    • View Profile
    • Chorley Poker League
Stats ???????
« on: November 17, 2007, 09:51:10 AM »
New laptop


loaded Td, transferred all players,leagues and games, now stats will not work, any idea's ?.

stats page,

tourneys found: 243

tourneys loaded: 231

tourneys filtered: 231

players filtered: o     >:(

leagues filtered: 6

have i copied the players over wrong ?.

i exported then imported.


Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5379
    • View Profile
Re: Stats ???????
« Reply #1 on: November 17, 2007, 11:59:11 AM »
Load one of the tournaments, go to the Players tab, are the players in your database?

macacan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 265
    • View Profile
    • Chorley Poker League
Re: Stats ???????
« Reply #2 on: November 17, 2007, 02:01:24 PM »
yes.

but i tried adding a player on the players tab and it let me double up, the names and everything seems the same.
but the writing is different.


see pic, hope that helps


Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5379
    • View Profile
Re: Stats ???????
« Reply #3 on: November 17, 2007, 02:08:13 PM »
The TD will allow you to add players with the same name - there's no restriction on this - although it should warn you in most circumstances.

Players with names (on the Players tab) in italics are NOT in your player database.  Therefore, I would say that when you transferred your data, you did not transfer the database.

macacan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 265
    • View Profile
    • Chorley Poker League
Re: Stats ???????
« Reply #4 on: November 17, 2007, 02:17:39 PM »
i will retry it all later,

cheers



macacan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 265
    • View Profile
    • Chorley Poker League
Re: Stats ???????
« Reply #5 on: November 17, 2007, 03:45:18 PM »
deleted all names from database.
deleted all saved files.

redid the back up, replaced the saved files and the db file, still the same.

some reason TD is not reconising the players as the same ?????????.

Must be something that i am doing but cant see it.

all my other saves seem ok.


macacan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 265
    • View Profile
    • Chorley Poker League
Re: Stats ???????
« Reply #6 on: November 17, 2007, 03:57:26 PM »
Now when i log off then log back on the rgister button is there.
I enter my name and key, but it loses it when i log off.


maybe this as something to do with it.

i have both lap top running td, to compare, is that allowed ?.



macacan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 265
    • View Profile
    • Chorley Poker League
Re: Stats ???????
« Reply #7 on: November 18, 2007, 04:53:45 AM »
OK Sorted,

Just removed and deleted everything of new pc, started again has adviced in the help.

The only problem now is (as Corey stated in another thread) right click on the TD icon and run as administrator
all is ok all the players in the games played match the players in my database.
If I just double click on the icon the players don't match.
Is there a way of setting TD so I always go in as administrator ?.

Cheers

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5379
    • View Profile
Re: Stats ???????
« Reply #8 on: November 18, 2007, 11:38:40 AM »
If you're using Vista, right-click on the TD shortcut and select Properties.  On the Compatibility tab, near the bottom is a section "Privilege Level".  Check the box in there that says "Run this program as an administrator" and then click OK.
 

macacan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 265
    • View Profile
    • Chorley Poker League
Re: Stats ???????
« Reply #9 on: November 19, 2007, 02:31:14 AM »
Cheers


all is ok now.


Vista is poop, ;D


 8) 8) 8) 8) 8) 8)