Author Topic: [How to] Events works ?  (Read 1933 times)

koryandre

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
[How to] Events works ?
« on: September 29, 2007, 05:08:25 AM »
Hi all,
I've some problem to make event conditions.

I want play sound when:
-Fisrt Burst out
-Break begin.
-When the Hu begin
-When the Final Table begin.

Can you give me an example  ???


Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5381
    • View Profile
Re: [How to] Events works ?
« Reply #1 on: September 29, 2007, 11:51:13 AM »
-Fisrt Burst out

Create an event, select "A player busts out" for the Trigger, set the Conditions to "position = 1"


-Break begin.

Create an event, select "A level begins" for the Trigger, set the Conditions to "! isRound"


-When the Hu begin

Hu?


-When the Final Table begin.

Create an event, select "A player busts out" for the Trigger, set the Conditions to "players = 10".  Change "10" to however many players will be at your final table.

koryandre

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: [How to] Events works ?
« Reply #2 on: September 29, 2007, 12:10:38 PM »
Thanks a lot Corey  :D

HU = Heads Up


Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5381
    • View Profile
Re: [How to] Events works ?
« Reply #3 on: September 29, 2007, 10:54:01 PM »
Ah.  For heads up, use "When a player busts out" for Trigger, and set Conditions to "players = 2".

Dahaniel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
    • View Profile
Re: [How to] Events works ?
« Reply #4 on: October 02, 2007, 02:58:16 AM »
Can I find the variables that I can use for conditions somewhere?
isRound is very helpful, but I would like to check what the next round is to decide whether to play a warning or a break sound.

I think I will do this now by playing the sound at the beginning of each round or break, but the variables would be very helpful I guess.

Daniel
« Last Edit: October 02, 2007, 05:28:57 AM by Dahaniel »

koryandre

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: [How to] Events works ?
« Reply #5 on: October 02, 2007, 08:15:48 AM »
Thank Corey. :D

Dahaniel ask :
Can I find the variables that I can use for conditions somewhere?

I've a same question:
Where we can find all variables which can use in event conditions  ???



Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5381
    • View Profile
Re: [How to] Events works ?
« Reply #6 on: October 02, 2007, 10:11:56 AM »
Press the + button to open the Test Conditions part of the Event dialog.  All of the variables are listed there, along with their descriptions (as tooltips).