Author Topic: Sound problems  (Read 2192 times)

ts67

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Sound problems
« on: March 17, 2006, 07:16:56 AM »
I don't get any sounds at all during tournaments.

If I go to the Sounds tab and, under Sounds, doubleclick on "final",
I could click on the "Play" button and I can hear the sound without any problem
but if I, under "Sound Event", doubleclick on "Play final when the clock reaches..."
and then click on that "Play" button I can't hear any sound at all.

What can be wrong?

Best Regards
Tomas Soderbergh

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5381
    • View Profile
Re: Sound problems
« Reply #1 on: March 17, 2006, 09:46:27 AM »
One other user has reported the same thing, and they were able to get around the problem simply by having Windows Media Player open while the TD was running.  Opened WMP, minimized it, then ran the TD and sounds started working, strangely enough.

I was actually able to reproduce this problem this morning on a test machine, so I'll be looking into it.

ts67

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Sound problems
« Reply #2 on: March 17, 2006, 10:39:12 AM »
I tried your get around but it didn't work.

I'm running Windows 2000 and WMP7.
But after upgrading to WMP9 everything works great!

Best regards
Tomas Soderbergh

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5381
    • View Profile
Re: Sound problems
« Reply #3 on: March 19, 2006, 08:41:41 PM »
Figured this one out.  It will be fixed in the next release.