Author Topic: backup of "Saves" doesnt't seem to work fully  (Read 1245 times)

hawklight

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile
backup of "Saves" doesnt't seem to work fully
« on: January 12, 2007, 07:11:56 AM »
Hi

Backing up the saves folder using the backup button on the database tab was working fine until I added additional save folders under the "saves" folder. Now, whilst the backup merrily include those folders in its zip file, they appear to be empty?

Any ideas anyone?

Thanks

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5381
    • View Profile
Re: backup of "Saves" doesnt't seem to work fully
« Reply #1 on: January 12, 2007, 10:06:14 AM »
Yep, looks like I missed the "recurse" option.  I'll fix that for the next release.

hawklight

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile
Re: backup of "Saves" doesnt't seem to work fully
« Reply #2 on: January 12, 2007, 10:33:09 AM »
Cool - thanks Corey.

Do you have an ETA for the next release (I won't hold you to it - promise  ;) )

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5381
    • View Profile
Re: backup of "Saves" doesnt't seem to work fully
« Reply #3 on: January 12, 2007, 01:55:12 PM »
Not yet, but there has been a lot of code cleanup and basically everything has been touched, so you can bet I'll post it as a beta first.