Author Topic: Load Files problem  (Read 86 times)

MotoguzziF91

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Load Files problem
« on: October 31, 2018, 07:05:12 AM »
after reinstalling Windows10 and TTD this is displayed when loading files

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5634
    • View Profile
Re: Load Files problem
« Reply #1 on: October 31, 2018, 07:54:34 AM »
This indicates that the Active-X control that displays file dialogs has stopped working (a common issue) and this dialog is being used in its place.  It is a poor substitute, but it should work.  Are you having an issue with it?

MotoguzziF91

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Load Files problem
« Reply #2 on: October 31, 2018, 09:45:01 AM »
It is not a big problem but my network is not displayed I work with 2 Pc's

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5634
    • View Profile
Re: Load Files problem
« Reply #3 on: October 31, 2018, 10:37:10 AM »
If it is mounted as a drive letter then pressing "Show Drives" should show it.  Depending on your network conditions, it could take a few seconds (or longer) to show, which is why it isn't displayed by default.  Windows Explorer can take just as long, but it is asynchronous, so the dialog is still active and usable while it is trying to ascertain your network connections.  This dialog is unfortunately synchronous, so it "blocks" while looking for network connections.  Which means the dialog is basically frozen during that time.  That could be a very bad experience, so it doesn't do that unless you specifically request it by pressing "Show Drives".

MotoguzziF91

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Load Files problem
« Reply #4 on: November 01, 2018, 03:07:09 PM »
Thank you for your explanations.I did some research on Active-x in Google, I made some changes in windows.Now everything works as before, I do not know if it's due to the changes I made, or if Active-x it's activated alone.Earlier i had the same problem, a few days later it had resolved itself.