Author Topic: Status Update by URL  (Read 15561 times)

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5402
    • View Profile
Re: Status Update by URL
« Reply #60 on: February 21, 2013, 05:19:35 PM »
Corey

Is it possible to get the data from any or all of the lines in the "tdstatus.txt" file to display on the "TournamentStatus.html" page?

The info that i would really like to show would be
title=***************
description=********************

I guess its already on your huge to do list

Cheers

ps Testing the live updates tonight at http://www.norwichpokerclub.co.uk/TournamentStatus.html

They're there in the beta of 3.2.  You'd still have to edit TournamentStatus.js and TournamentStatus.html to actually display them, but that info is being sent on the status update.

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5402
    • View Profile
Re: Status Update by URL
« Reply #61 on: February 21, 2013, 05:23:17 PM »
Thanks

when i look at it with IE9, Google Chrome on on my Ipad2 I see 0.00

so im sorry to say I think its your problem

Cheers for the comment

Magic_fubu, your Kindle is probably just being less forgiving than other browsers.  The HTML entity to represent the pound is "£", but IBuyCars's TournamentStatus.js has it set to "&pound" (missing the trailing semicolon).

Magic_fubu

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1035
    • View Profile
Re: Status Update by URL
« Reply #62 on: February 21, 2013, 09:06:34 PM »
Tis what I figured given he stated it looked good on his end. Just wanted to be absolutely sure it was something with that browser versus something actually being wrong.

As far as kindles go, I love  my kindle! Then again, I'm slightly biased against the iSeries anyhow... To each their own! :)
My cowboys shot down your rockets
---
If you send a request to me please send that you got me from here w/your TD name to confirm. Thanks!

IBuyCars

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 71
    • View Profile
Re: Status Update by URL
« Reply #63 on: February 22, 2013, 02:32:52 AM »
Magic_fubu

I have put in the missing ; see how it looks now

rgds

Magic_fubu

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1035
    • View Profile
Re: Status Update by URL
« Reply #64 on: February 22, 2013, 11:41:27 AM »
Shows up properly now! Just so happens to be I'm on my kindle again! Lol
My cowboys shot down your rockets
---
If you send a request to me please send that you got me from here w/your TD name to confirm. Thanks!