Author Topic: Rebuys  (Read 1243 times)

Mahound

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 394
  • THE ONLY time i get screwed is when i play poker!
    • View Profile
Rebuys
« on: April 22, 2012, 02:10:53 PM »
On the game tab, the re-buys section. You have an option to allow players in the game to re-buy. Is there anyway to set this option so that players can only re-buy if they are below a set number of chips.
For example on a lot of poker sites / casinos you have to be below the starting stack to re-buy and some have options so that you can only re-buy if you have less than 50% of the starting stack.
Just an idea

Mahound

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 394
  • THE ONLY time i get screwed is when i play poker!
    • View Profile
Re: Rebuys
« Reply #1 on: April 22, 2012, 03:24:09 PM »
Ignore this. stupid suggestion.

Sometimes you just cant see the wood for the Lager

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5381
    • View Profile
Re: Rebuys
« Reply #2 on: April 23, 2012, 10:14:06 AM »
Unless you found something I am unaware of, this is currently not possible.  I do have an item on the to-do list to add one more "condition" to add-ons and rebuys, where a formula could be used to specify the conditions.  That would allow your request to be done using a formula like:

chipStack < (defaultBuyinChips * .5)

Mahound

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 394
  • THE ONLY time i get screwed is when i play poker!
    • View Profile
Re: Rebuys
« Reply #3 on: April 23, 2012, 12:38:40 PM »
Unless you found something I am unaware of, this is currently not possible.  I do have an item on the to-do list to add one more "condition" to add-ons and rebuys, where a formula could be used to specify the conditions.  That would allow your request to be done using a formula like:

chipStack < (defaultBuyinChips * .5)

No, I had thought that this would be a safeguard to stop people rebuying if they were above the specified number of chips set at the onset. But then realised that their would be no way that the soft ware would know how many chips a player had left in play. Unless the chip count was updated all the time - which would just make more work.

Would be easy enough to make a message appear every so often that told players what the rebuy conditions were.

That formula, where would that go?
Cheers

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5381
    • View Profile
Re: Rebuys
« Reply #4 on: April 24, 2012, 01:07:25 PM »
Eventually (when I implement this) it will go on the Game tab where the other restrictions for add-ons and rebuys are now.

Mahound

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 394
  • THE ONLY time i get screwed is when i play poker!
    • View Profile
Re: Rebuys
« Reply #5 on: April 25, 2012, 05:28:09 AM »
Eventually (when I implement this) it will go on the Game tab where the other restrictions for add-ons and rebuys are now.

cheers