The Tournament Director Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 [2]

Author Topic: iPhone as a remote  (Read 4613 times)

jodybingo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 613
    • View Profile
    • Personal Web Site
Re: iPhone as a remote
« Reply #15 on: January 01, 2012, 06:14:27 PM »

Corey?

jodybingo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 613
    • View Profile
    • Personal Web Site
Re: iPhone as a remote
« Reply #16 on: January 01, 2012, 06:37:29 PM »

The X works in TD when you are on your PC?

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5154
    • View Profile
Re: iPhone as a remote
« Reply #17 on: January 01, 2012, 07:31:24 PM »

Logged

Wick

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: iPhone as a remote
« Reply #18 on: January 01, 2012, 07:37:59 PM »

Yes it does. Is there a setting some where that i dont have set right.

And I guess I should mention that I am using v2 not v3 not sure if this matters.

Wick
Logged

jodybingo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 613
    • View Profile
    • Personal Web Site
Re: iPhone as a remote
« Reply #19 on: January 01, 2012, 09:07:03 PM »

Are you able to open up notepad and enter text with your iPhone into notepad?

Wick

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: iPhone as a remote
« Reply #20 on: January 01, 2012, 11:34:35 PM »

Yep
Logged

jodybingo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 613
    • View Profile
    • Personal Web Site
Re: iPhone as a remote
« Reply #21 on: January 02, 2012, 09:16:38 AM »

I'm stuck...Corey, you're opinion?

Wick

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: iPhone as a remote
« Reply #22 on: January 02, 2012, 05:28:38 PM »

2 things, I updated to v3 and still no luck. Also I am not using an iPhone, Driod X. I am able to open up note and enter data, anyother suggestions to try and pin point the issue?
Logged

Wick

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: iPhone as a remote
« Reply #23 on: January 15, 2012, 06:28:26 PM »

Got a msg from Beaker, needed to make sure I was running both TD and VNC as admin.
I always run TD as admin, but was not running VNC as admin. Ran it as admin and works perfectly.

Thanks beaker
Logged

jodybingo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 613
    • View Profile
    • Personal Web Site
Re: iPhone as a remote
« Reply #24 on: January 16, 2012, 10:37:39 AM »

This is good to know for the future! WTG Beaker.

DCPokerHaven

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: iPhone as a remote
« Reply #25 on: February 14, 2012, 10:32:15 PM »

You guys got me looking,,,, as I got a Kindle Fire for Christmas... so did some searching and fould TeamView... Work great... non commerical its free... only thing is when you close connection you get a sponsor popup... but works great from my Kindle to laptop across the room....

Now if only it would work via BlueTooth, as I'm running tournament this weekend... and will not have internet connection to support TeamView...

Thanks again for ideal

Don
Logged

Calgary Dave

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
    • Poker Knights! Be the next Champion
Re: iPhone as a remote
« Reply #26 on: February 23, 2012, 08:35:44 AM »

For iPad/iPhone remote access to TD on your laptop:  I use Splashtop.  Works great.

http://www.splashtop.com/

Splashtop app running on your device ($2.99), Streamer running on the laptop.

Double Eagle

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: iPhone as a remote
« Reply #27 on: February 26, 2012, 09:04:31 AM »

I also use Splashtop.
Logged

brianb10

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: iPhone as a remote
« Reply #28 on: March 13, 2012, 06:56:58 AM »

I've been using Hippo Remote.  There is a free version to try along with a couple of different paid versions (lite and pro).  Works great for me with TD.
Logged
Pages: 1 [2]