Author Topic: Restart  (Read 1828 times)

jodybingo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 656
    • View Profile
    • Personal Web Site
Restart
« on: January 18, 2010, 01:31:59 AM »
It's probably just cuz I'm a bit lazy...but can you incorporate a "restart" button on the Game tab (on top of exit)? It would save time so when I have to restart (a whole 2 to 3 seconds) but when you add up the thousands of TD users, those 2 to 3 seconds adds up...

Stuart Murray

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 497
    • View Profile
Re: Restart
« Reply #1 on: January 18, 2010, 06:16:04 AM »
Jody,

You can already restart the tournament using the RESET button below SAVE AS button.  This allows you to choose whether you want to keep player buy-ins or clear buy-ins.

Regards
Stuart
Stuart Murray

jodybingo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 656
    • View Profile
    • Personal Web Site
Re: Restart
« Reply #2 on: January 18, 2010, 08:36:05 AM »
My swf files embedded into my layout doesn't update unless I restart TD2.

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5402
    • View Profile
Re: Restart
« Reply #3 on: January 18, 2010, 10:24:12 AM »
Interesting.  Have you tried switching to one of the other built-in screens (Player Rankings, Seating Chart, etc) and then back to the Tournament screen?

jodybingo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 656
    • View Profile
    • Personal Web Site
Re: Restart
« Reply #4 on: January 18, 2010, 01:16:12 PM »
I'll try that tonight at work...will post before midnight