Author Topic: LOGO  (Read 935 times)

JPD

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile
LOGO
« on: May 14, 2009, 10:06:47 AM »
Hi all,

I wanted to change my logo used on the main screen but when I browse to the new logo it doesn't show any more.

I have recently updated to the latest version.
Anybody suggestions?

I also would like to know how to make a cell just for the logo and players remaining.
When I go to layout and new cell I can insert an image and token but I get a red cross instead of showing the logo.

Please Help.

Kind regard,

JPD

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5594
    • View Profile
Re: LOGO
« Reply #1 on: May 14, 2009, 10:28:59 AM »
Is it a red X, like what you see on an internet page when an image is missing?


JPD

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: LOGO
« Reply #2 on: May 14, 2009, 10:30:31 AM »
Yep,

That red x...the one we all hate.

How can I solve that problem?

Regards,

JPD

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5594
    • View Profile
Re: LOGO
« Reply #3 on: May 15, 2009, 10:03:15 AM »
Means the path to the image is invalid, usually.  Or the image file itself is invalid.

If you had your own logo, you might have placed it in the TD's install folder, such as:

C:\Program Files\The Tournament Director 2\images

But with version 2.5.5 and later, the TD now looks in a different place to find stuff.  By default, it's a folder in your "My Documents" folder.  On XP, it would be:

C:\Documents and Settings\<your Windows login>\My Documents\The Tournament Director 2\Data\images

Or, just:

My Documents\The Tournament Director 2\Data\images

On Vista:

C:\Users\<your Windows login>\Documents\The Tournament Director 2\Data\images

or:

Documents\The Tournament Director 2\Data\images

So, copy the image file from the TD install folder to the new data folder in your "My Documents".  Hopefully that's the issue.