Author Topic: Can't minimize TD?  (Read 1024 times)

maneframe150

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Can't minimize TD?
« on: May 03, 2008, 07:43:52 AM »
I can't minimize the TD anymore....  Don't know what happened.  If I want to go to another program or get on the internet, I have to exit TD to do it.  Anyone else have this problem?  (I'm running VISTA if it matters)

badbeat

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
    • View Profile
Re: Can't minimize TD?
« Reply #1 on: May 03, 2008, 09:01:30 AM »
From any page except the settings page, hover the curser in the top right hand corner and you should see the exit and minimise symbols appear.

Corey Cooper

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5427
    • View Profile
Re: Can't minimize TD?
« Reply #2 on: May 05, 2008, 11:00:14 AM »
Also, you can always access your Windows Start Menu using standard Windows shortcut/hotkeys:  Ctrl+ESC opens start menu, Alt+TAB to switch to another program.  Or you can use the windows key(s) that are on most keyboards today.