Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Silver Owl

Pages: 1 2 [3] 4 5
31
Help Me / Re: Stats profiles
« on: September 11, 2016, 07:08:47 AM »
I'm not sure why it didn't restore correctly. I was using 3.3, did a backup, went to ver. 3.4b, went back to ver. 3.3, did a restore and lost my stats profiles and had to reset all of my preferences from the preferences tab.

32
Help Me / Stats profiles
« on: September 10, 2016, 10:14:53 AM »
Are stats profiles saved when you do a backup? If so where are these profiles located? I did a backup and when I did a restore the stats profiles did not restore.

33
Help Me / Re: Latency
« on: May 21, 2016, 05:32:58 AM »
Upgrade here.

34
Help Me / Re: my load button stopped working
« on: February 07, 2016, 05:56:52 PM »
Excellent find  i_hate_windows  this worked for me and also seems to have fixed the mouse latency issue that I was having.

35
Beta Testing / Re: 3.4 beta 1
« on: February 06, 2016, 01:16:06 PM »
I can confirm the loss of keystrokes and mouse clicks. Windows 10, small 8 player tournament with screen transitions turned off.

36
Help Me / Re: Latency
« on: February 06, 2016, 01:11:22 PM »
I now have the same problem. Windows 10.

37
General Discussion / Re: Rebuys?
« on: February 05, 2016, 05:57:23 AM »
Thanks,
That was the way I thought it was supposed to be done.

38
General Discussion / Rebuys?
« on: February 04, 2016, 04:10:38 PM »
We have had a league for a number of years and never did rebuys until now. When we discussed having rebuys a couple of people thought that the rebuy chips should be for a lesser amount than the regular starting chips but for the same buy-in.

I thought that re-buys would be for the same amount of chips as regular.

Which is the standard way to do re-buys?

39
I have posted this in numerous threads about this problem and I still don't know if it works for anyone else, It makes Tournament Director work for me. It is a workaround until a permanent solution is found.

A workaround that seems to work for me is to start TD by clicking on a saved tournament. All buttons seem to work "load", "save" and "save as".

Can anyone having trouble verify if this works for them?

40
Help Me / Re: Windows 10 Question
« on: October 24, 2015, 09:43:35 AM »
A workaround that seems to work for me is to start TD by clicking on a saved tournament. All buttons seem to work "load", "save" and "save as".

If i start by clicking on the TD icon I do not get a load or save choice.

Can anyone having trouble verify if this works for them?

41
General Discussion / Re: Windows 10
« on: September 29, 2015, 04:09:39 PM »
Corey,
That did NOT work for me. Load and Save still do not work but loading by double clicking a saved tournament file makes both both load and save buttons work.

42
General Discussion / Re: Windows 10
« on: September 28, 2015, 04:14:48 PM »
A workaround that seems to work for me is to start TD by clicking on a saved tournament. If i start by clicking on the TD icon I do not get a load or save choice.

43
Help Me / Re: my load button stopped working
« on: August 15, 2015, 07:28:55 AM »
I posted this in the General Discussion area.

"Something interesting I noticed. I upgraded to Win 10 and one of the first things I tried was to see if TD had any problems.
Everything worked fine. I saw the above post about IE 11 so I started IE and checked to see if I indeed had IE 11, which I do, now I am having the same problems with the load and save buttons. This only happened AFTER I ran IE 11."

I'm still having the same problem when starting the TD in the normal way, but if I start by clicking a saved tournament and starting the TD everything seems to work ( save, save as, and load buttons ). I'm not sure if this helps with the debugging but it make work for other people as well.

44
General Discussion / Re: Windows 10
« on: August 13, 2015, 04:16:43 PM »
Something interesting I noticed. I upgraded to Win 10 and one of the first things I tried was to see if TD had any problems.
Everything worked fine. I saw the above post about IE 11 so I started IE and checked to see if I indeed had IE 11, which I do, now I am having the same problems with the load and save buttons. This only happened AFTER I ran IE 11.

45
Help Me / Re: adding players window runs slow (over a minute)
« on: April 25, 2015, 04:39:17 PM »
I don't know if this helps or not but I am running Windows 7 and IE 9 all current updates and haven't had a problem. Maybe a Windows 8 issue?

Pages: 1 2 [3] 4 5