Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Silver Owl

Pages: [1] 2 3 4
1
Help Me / Re: TD.exe a Threat?
« on: October 11, 2017, 08:45:21 AM »
I'm still using v.3.3 , maybe why i'm not experiencing this.

2
Help Me / Re: TD.exe a Threat?
« on: October 10, 2017, 09:31:51 AM »
I have the latest update of bitdefender with no problem.

3
Beta Testing / Re: 3.4 beta 3
« on: August 24, 2017, 09:25:34 AM »
Any chance this http://www.thetournamentdirector.net/forums/index.php?topic=5265.msg22197#msg22197 is fixed in version 3.4 or will that have to wait for the rewrite?

4
Help Me / Rankings Token layout
« on: August 05, 2017, 10:09:39 AM »
Can the rankings token columns order be changed? I tried changing the order in the token dialog itself but they don't seem to change.

5
Beta Testing / Re: 3.4b3 blank screen problem
« on: May 27, 2017, 04:18:37 PM »
Corey,
Obviously my search skills leave a lot to be desired. I just looked thru some threads and see that this is an issue without a fix. I will just go back to 3.3 unless there is something you want me to try to give you some info about the problem. I don't have a tournament until next weekend so i can do some testing if needed.
Tim

6
Beta Testing / 3.4b3 blank screen problem
« on: May 27, 2017, 03:54:53 PM »
Hi Corey,
I loaded the 3.4 beta 3 and am having screen problems. After having the TD loaded for 5-10 minutes I will get a blank black screen when clicking a random tab, after it happens the first time every other tab I try to open I get a blank black screen. I had this happen a couple times before in the past couple of months and didn't have time to really figure out if I was doing something wrong or not. I just went back to 3.3 and continued with the tournament. I had some time today and loaded 3.4b3 again and am having the same black screen issue. Any ideas?
Tim

8
Help Me / Re: Cell fonts problem
« on: March 13, 2017, 11:05:37 AM »
Thanks Corey, worked great.

9
Help Me / Cell fonts problem
« on: March 12, 2017, 12:47:07 PM »
I have a cell used for heads-up that I can't get the font to change. I have this in the cell "<playerNames bustedOut="false" index="1">". Every other cell works fine, but this one. I am using the 3.4.b3 beta.

10
General Discussion / Re: Rebuys?
« on: January 28, 2017, 07:21:55 AM »
Just to clarify, this is a 7-10 player home game. I didn't realize there was a difference between rebuys and re-entries and I still don't know which one I was asking about. Its a no-limit holdem tournament and if you are knocked out before level 5 you can (rebuy/re-entry?). There is no rake , no dealer add-ons of any kind. Kinda funny that I come here and usually read the new messages, I didn't realize that it was me asking the original question until you guys started talking about the OP.  :)
BTW, I give a full stack for the same entry fee amount.

11
Help Me / Re: Latency
« on: October 16, 2016, 07:18:42 AM »
I have been unable to load/save/save as or even export my database. For all practical purposes MS has rendered TD 3 inoperable. I hope you can find an answer soon because I think you will be hearing from more and more users about this.

Kerry, Something that has worked for me is to go to your saved tournaments folder and right click a saved tournament and start TD that way. For whatever reason the load/save buttons work for me when I start TD this way. Hope that helps.

12
Help Me / Re: Stats profiles
« on: September 11, 2016, 07:08:47 AM »
I'm not sure why it didn't restore correctly. I was using 3.3, did a backup, went to ver. 3.4b, went back to ver. 3.3, did a restore and lost my stats profiles and had to reset all of my preferences from the preferences tab.

13
Help Me / Stats profiles
« on: September 10, 2016, 10:14:53 AM »
Are stats profiles saved when you do a backup? If so where are these profiles located? I did a backup and when I did a restore the stats profiles did not restore.

14
Help Me / Re: Latency
« on: May 21, 2016, 05:32:58 AM »
Upgrade here.

15
Help Me / Re: my load button stopped working
« on: February 07, 2016, 05:56:52 PM »
Excellent find  i_hate_windows  this worked for me and also seems to have fixed the mouse latency issue that I was having.

Pages: [1] 2 3 4