Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Akentut

Pages: [1]
Beta Testing / Re: 3.4 beta 2
« on: October 06, 2016, 01:23:22 PM »
Yeah! Ran tournament for 3 1/2 hours and no failures, freezes or slow keyboard/mouse. Everything back to normal, sound, setup screen, pause, etc. Also disabled windows updates, by going into services, find wuauserv and disabled.

Help Me / Re: Crash at 00:01
« on: October 05, 2016, 10:13:48 PM »
Corey, I posted in beta this issue. The slow issue and freeze issue are now gone. I uninstalled the cumulative update and all my issues have gone. I will test more and run a simulated tournament tomorrow and see how things run. It should run approx. 3 hrs. I have also disabled windows updates.

The list of files is conciderable. So I don't think i'm going to trouble shoot. As for sounds, I do have those as well, but they work ok now too. I could make some installs possibly the DLLs and see what if any cause problems, or see if MS changed any sound files, like Groove.

PS. I used to be a programmer years ago and used many DLL's from MS. So, I may find something.

Beta Testing / Re: 3.4 beta 2
« on: October 05, 2016, 10:06:31 PM »
Success! I uninstalled the latest cumulative update kb3194496 and all is running. No stutter on keyboard entries or mouse clicks and the freeze at one second is also gone. Seems there is numerous files that are updated with the last update. I don't think I'll try to find the one or ones that are culprit, but the list is very large.

It maybe in your best interest to see what files TTD is using and go from there. I used to be a programmer and used a lot of DLL files from MS, but I don't know what ones you use. I've an idea that one of those has changed or been updated. You can get the list from


Beta Testing / Re: 3.4 beta 2
« on: October 05, 2016, 03:32:29 PM »
Well that didn't fix it. Now I have had numerous crashes when the timer counts down to 00:01 then stops and locks up the program. I does restart when I reload as autosave was on. Working on uninstalling KB3194496 that was just installed to see if that's fixed.

Help Me / Re: Crash at 00:01
« on: October 05, 2016, 03:28:18 PM »
Trouble shooting this, found cumulative update on win10 KB3194496 installed 9/30/2016 and I'm uninstalling it now to see if this was the culprit.

Help Me / Crash at 00:01
« on: October 05, 2016, 03:11:44 PM »
OK don't know what happened, but my timer quit at one second to go. Restarted and same happen with next blind.

I was running 3.4b2 then changed to 3.4B1 and now to ver 3.3. All do the same thing. Stop clock at one second to go and crashes if I try to do anything.

Running windows 10 with no other programs installed except Screen Beam which I use for broadcasting to another screen in another room. THis was working perfectly with version 2, and for a while with 3.4b2.

Beta Testing / Re: 3.4 beta 2
« on: September 20, 2016, 10:05:46 PM »
Update on keyboard/Mouse pause and stutter. I found while using Actiontec screen beam, which I use to broadcast my PC screen to a TV in another room as I run two tables, the software is running a file that uses approx. 15% CPU time. I disabled it after my screen was active and the problem almost went away completely. I have since updated the Actiontec firmware and software and have a major improvement in the keyboard and mouse actions. Hopefully this will be the end of it. Or I can just use an HDMI cable from my PC to the other TV to solve the CPU usage by that software.

The file is Awdtsp.exe which needs to be running in order to broadcast the video.

Beta Testing / Re: 3.4 beta 2
« on: September 15, 2016, 01:01:08 PM »
The answer may be in the forums... but is there a way to roll back to 3.4beta1? The 'key press' stutter, and having to click multiple times (some times) is just not conducive to running a tournament. I have been struggling for a while, but it finally has me beaten.
I  have the same issue. I wiped my AIO Dell, Since I'm MS Cert, I have a full new copy of Win 10 Pro 1607. Which I did a format and install, only installed antivirus and then Ver. 3.4b2 and still have the keyboard or even mouse click issue. Sometimes having to click the mouse 3 or 4 times for something to happen. Even the touch screen has the same issue. I'll install b1 and see if that helps. This is about as clean an install as I can do. I'll report back.


Pages: [1]